PCS Seattle Waterfront Office Tenant Improvements

2018

When PCS moved its Seattle office from historic Pioneer Square to its new location at Waterfront Place, it seized the opportunity to truly mold the space to support the firm’s collaborative culture while accommodating a growing workforce. Stunning views of Puget Sound and Seattle’s vibrant waterfront were highlighted in the open floor plan design, which allows daylight to illuminate the whole space. Cold-formed steel and framed-out glass-to-glass corners were deftly designed around M/E/P routing and fixtures. An expansive lobby allows the office to easily host social events and company-wide meetings, while a custom shuffleboard table provides opportunities to grab a quick game with colleagues between meetings.

“One element that we are particularly excited about is that we kept the northwest corner open so that all PCSers could enjoy sweeping views of the Olympic Peninsula.”